Adatvédelem

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy megrendeléseik vagy egyéb technikai eszköz útján megadott személyes adataik cégünk nyilvántartásába kerülnek. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

  • 1992. évi LXIII. törvény – a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról
  • 1992. évi LVI. törvény – a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvánosságáról
  • 1995. évi CXIX. törvény – a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
  • 2001. évi CVIII. törvény – az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről

A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégnek (posta). Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez).

Bízunk benne, a bolt.gyorgytea.hu könnyű elérhetősége Önök számára is kellemes élmény lesz. Nagy gondot fordítunk arra, hogy minél egyszerűbben tudjanak vásárolni honlapunkon!

Amennyiben további kérdései vannak az online vásárlás, rendelés működésével kapcsolatban, keresse kollégáinkat a rendeles@gyorgytea.hu címen!